Prosumenten AB

Din lokala partner i energiomställningen

Med lång erfarenhet, helhetsinstallation och trygga delägare erbjuder vi bästa förutsättningarna för en själförsörjande vardag.

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom elbranschen och förnybar elproduktion. Vi erbjuder en totalentreprenad där vi tillhandahåller alla delar av installationen själva och lämnar inte våra kunder förrän allt är på plats och i drift. Vi finns där för dig och vi hjälper dig genom hela processen. 

Prosumenten AB är ett registrerat elinstallationsföretag med trygga och stabila delägare som grund och med lokal förankring i Dalarna.

Mer solenergi i Dalarna

Trygga delägare

Dalakraft

Ett elhandelsföretag med utmärkt service, bra öppettider och konkurrenskraftiga elpriser. De säljer el, solpaneler, laddlösningar för elbil och bredband till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Dala Energi

Dala Energi levererar lösningar inom energi och digital kommunikation med en stark förankring i bygden. De strävar efter att skapa en hållbar och trygg energiförsörjning för alla.

Malung-Sälens Elverk

Malung-Sälens Elverk är ett lokalt energibolag som förser Malung och Sälen med pålitlig el och energitjänster, med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Professionell installation av solpaneler i Dalarna

Med Prosumenten får du en säker och snygg anläggning, byggd med beprövade produkter från toppleverantörer och fackmannamässiga installationer. Vi ser till att din installation håller i minst 25 år.

Är du intresserad av solceller? Boka konsultation